• Precio rebajado

Mickey i els Superpilots. La cursa Rigatoni · Conte amb pictogrames

978-84-17201-24-1

La cursa Rigatoni és una història de la popular sèrie de Disney Channel Mickey i els Superpilots. Una intrèpida aventura adaptada ara en aquest conte amb pictogrames en lletra majúscula.

El Mickey, el Donald i els altres companys d'aventures viuran una trepidant carrera en la qual també participa el malvat Pietro.


Accés a la lectoescriptura a través de la ruta visual

Inclou targetes amb pictogrames i il·lustracions del conte

Fomenta la lectura

Escrit en lletra majúscula

Orientat a Educació Infantil i nens TEA

Aconsegueix i millora el seu aprenentatge

14,38 €
7,19 € 50% de descuento
La oferta finaliza el 31/12/2021
Últimas unidades en stock

Completa tu compra

Precio final: 7,19 €

Con esta compra, ganarás 1 punto como recompensa que puedes añadir a tu carrito, 1 punto para convertirlos en un vale descuento de 0,25 €.


La cursa Rigatoni és una història de la popular sèrie de Disney Channel Mickey i els Superpilots. Una intrèpida aventura adaptada ara en aquest conte amb pictogrames en lletra majúscula.

El Mickey, el Donald i els altres companys d'aventures viuran una trepidant carrera en la qual també participa el malvat Pietro, qui farà de les seves per arribar el primer a meta i alçar-se amb el premi. Una història que, com sempre, ens porta un valuós aprenentatge: no tot val per guanyar, l'important és participar.

L'adaptació del conte permet que un major nombre de nens puguin accedir a la lectura i a l'escriptura, tant en els seus primers anys d'edat com en anys més avançats si les seves capacitats ho requereixen.

El conte amb pictogrames de La cursa Rigatoni inclou targetes amb pictogrames i il·lustracions del conte, tot presentat en una pràctica i atractiva caixa que t'ajudarà a mantenir el material ordenat i sempre a mà juntament amb el conte.

Gràcies al disseny i la presentació que s'ha realitzat en aquest conte, es recomana el seu ús molt especialment per a nens d'Educació Infantil o cursos superiors, depenent de les capacitats d'aprenentatge i desenvolupament dels nens. També es recomana per a nens i nenes diagnosticats de Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i nens diagnosticats d'altres trastorns l'afectació dels quals se centra en el desenvolupament de l'aprenentatge i/o del llenguatge oral.

PRINCIPALS OBJECTIUS

  • Recolzar la iniciació a la lectoescriptura mitjançant suports visuals (pictogrames).
  • Facilitar l'accés a un major nombre de nens i nenes gràcies a la lletra majúscula.
  • Fomentar la lectura i donar oportunitats a tots a tenir el seu propi conte.

 

Regala'ls aquesta trepidant aventura amb en Mickey, en Donald i els seus amics.

9788417201241
7 Artículos

Ficha técnica

Tipo de material
Material didáctico para el docente
Apoyos visuales
Incluye pictogramas
Tipo de letra
Mayúscula
978-84-17201-24-1

Sea el primero en hacer una consulta sobre este producto!


Consulta sobre el producto

*Campos Requeridos
(Leer)