• Precio rebajado

Mickey i els Superpilots. La cursa Rigatoni · Contes Disney amb activitats

978-84-17201-29-6

La cursa Rigatoni · Contes Disney amb activitats és un conte amb lectura facilitada en lletra majúscula i divertits exercicis per a fomentar l'hàbit de la lectura i, a més, treballar aspectes com la motricitat fina i la percepció espacial.

Aquest material inclou adhesius amovibles per a realitzar les divertides activitats i que els nens gaudeixin durant el seu procés d'aprenentatge.

Aconsegueix abans que s'esgoti

12,49 €
6,25 € 50% de descuento
Últimas unidades en stock

Completa tu compra

Precio final: 6,25 €

Con esta compra, ganarás 1 punto como recompensa que puedes añadir a tu carrito, 1 punto para convertirlos en un vale descuento de 0,25 €.


La cursa Rigatoni amb activitats és un conte amb lectura facilitada en lletra majúscula i divertits exercicis per a fomentar l'hàbit de la lectura i, a més, treballar aspectes com la motricitat fina i la percepció espacial.

Aquest material inclou adhesius amovibles per a realitzar les divertides activitats i que els nens gaudeixin durant el seu procés d'aprenentatge.

El conte de la reeixida sèrie Mickey i els Superpilotos, La cursa Rigatoni, es presenta en lletra majúscula perquè sigui accessible a un major nombre de nens. Especialment a tots aquells que s'estiguin iniciant en el procés de la lectoescriptura o que tinguin alguna dificultat. D'aquesta manera els ajudem a desenvolupar les seves capacitats i, a més, els proporcionem l'eina amb la qual podran millorar en el seu aprenentatge i sentir-se així més autònoms i amb major confiança en si mateixos, reforçant la seva autoestima.

Les divertides activitats els ajuden a treballar la motricitat fina, l'atenció, la memòria, la percepció espacial i/o la comprensió lectora a partir d'exercicis com “uneix amb fletxes”, laberints, seqüenciació…

El conte amb lectura facilitada en lletra majúscula amb divertides activitats de La cursa Rigatoni està orientat per a iniciació a la lectura. És a dir, no es limita el seu accés a una edat concreta, sinó a una necessitat i a les capacitats que tingui el petit lector. Aquest conte és accessible amb lectura facilitada a nens que estiguin començant el seu aprenentatge lectoescritor.

PRINCIPALS OBJECTIUS

  • Aportar una eina per a donar suport a la iniciació a la lectura gràcies a la lletra majúscula.
  • Treballar aspectes com la motricitat fina, l'atenció, la memòria, la percepció espacial i la comprensió lectora.
  • Fomentar la lectura des d'edats molt primerenques perquè adquireixin l'hàbit lector.

Aconsegueix La carrera del Llaç Rigatoni amb activitats per a aprendre amb lletra majúscula.

9788417201296
15 Artículos

Ficha técnica

Tipo de letra
Mayúscula
978-84-17201-29-6

Sea el primero en hacer una consulta sobre este producto!


Consulta sobre el producto

*Campos Requeridos
(Leer)