¿Necesitas ayuda para escoger el material adecuado? Te asesoramos
  • Precio rebajado

Mickey i els Superpilots. La cursa Rigatoni · Contes Disney amb activitats

978-84-17201-29-6

La cursa Rigatoni · Contes Disney amb activitats és un conte amb lectura facilitada en lletra majúscula i divertits exercicis per a fomentar l'hàbit de la lectura i, a més, treballar aspectes com la motricitat fina i la percepció espacial.

Aquest material inclou adhesius amovibles per a realitzar les divertides activitats i que els nens gaudeixin durant el seu procés d'aprenentatge.

Aconsegueix abans que s'esgoti

12,49 €
6,25 € 50% de descuento
La oferta finaliza el 31/12/2021
Pago Visa PayPal Master Card American Express

Con esta compra, ganarás 1 punto de fidelidad. Tu carrito sumará 1 punto que se pueden convertir en un vale de descuento de 0,25 €.


  • Envío gratis a partir de 22 € (Península y Baleares) Envío gratis a partir de 22 € (Península y Baleares)
  • Materiales creados por docentes Materiales creados por docentes
  • Compra online segura Compra online segura
  • Garantía de devolución en un plazo de 14 días Garantía de devolución en un plazo de 14 días

La cursa Rigatoni amb activitats és un conte amb lectura facilitada en lletra majúscula i divertits exercicis per a fomentar l'hàbit de la lectura i, a més, treballar aspectes com la motricitat fina i la percepció espacial.

Aquest material inclou adhesius amovibles per a realitzar les divertides activitats i que els nens gaudeixin durant el seu procés d'aprenentatge.

El conte de la reeixida sèrie Mickey i els Superpilotos, La cursa Rigatoni, es presenta en lletra majúscula perquè sigui accessible a un major nombre de nens. Especialment a tots aquells que s'estiguin iniciant en el procés de la lectoescriptura o que tinguin alguna dificultat. D'aquesta manera els ajudem a desenvolupar les seves capacitats i, a més, els proporcionem l'eina amb la qual podran millorar en el seu aprenentatge i sentir-se així més autònoms i amb major confiança en si mateixos, reforçant la seva autoestima.

Les divertides activitats els ajuden a treballar la motricitat fina, l'atenció, la memòria, la percepció espacial i/o la comprensió lectora a partir d'exercicis com “uneix amb fletxes”, laberints, seqüenciació…

El conte amb lectura facilitada en lletra majúscula amb divertides activitats de La cursa Rigatoni està orientat per a iniciació a la lectura. És a dir, no es limita el seu accés a una edat concreta, sinó a una necessitat i a les capacitats que tingui el petit lector. Aquest conte és accessible amb lectura facilitada a nens que estiguin començant el seu aprenentatge lectoescritor.

PRINCIPALS OBJECTIUS

  • Aportar una eina per a donar suport a la iniciació a la lectura gràcies a la lletra majúscula.
  • Treballar aspectes com la motricitat fina, l'atenció, la memòria, la percepció espacial i la comprensió lectora.
  • Fomentar la lectura des d'edats molt primerenques perquè adquireixin l'hàbit lector.

Aconsegueix La carrera del Llaç Rigatoni amb activitats per a aprendre amb lletra majúscula.

9788417201296

Ficha técnica

Tipo de letra
Mayúscula
978-84-17201-29-6

Sea el primero en hacer una consulta sobre este producto!


Consulta sobre el producto

*Campos Requeridos
(Leer)

Mickey i els Superpilots....

12,49 € 6,25 €